De lekkerste babyhapjes

babyhapjes

Je kan je geluk niet op: je hebt een baby’tje! Je zit nog helemaal op een roze wolk en wil zo vaak mogelijk genieten van jouw mooie kleine baby. Als je baby van de borstvoeding af is, wordt het tijd voor babyhapjes. Jouw leven als moeder, werkende vrouw en lieve echtgenote staat aardig onder druk. Je wil je baby opvoeden met de gezonde levensstijl die jij er ook op na houdt, maar met alle dingen die je al te doen hebt in je leven is het soms moeilijk om zelf gezonde babyhapjes te maken. Daarnaast weet je eigenlijk helemaal niet wat een baby eigenlijk eet.

Gezonde babyhapjes

Baby’s eten ongeveer de babyhapjes vanaf 4 maanden. Het belangrijkste waar deze babyhapjes aan moeten voldoen is dat ze gezond zijn, dit is cruciaal voor het opgroeien van jouw baby. Babyhapjes bestaan vaak uit gezonde en verse ingrediënten, dus verse doperwtjes, tomaatjes of broccoli. Er zijn talloze combinaties die je kunt maken bij het samenstellen van jouw babyhapjes. Door gebruik te maken van verse groentes en fruit blijven de meeste vitamines die jouw baby moet binnenkrijgen, behouden. Maak of koop vooral eerst kleine porties, zodat je kunt kijken welke smaken jouw baby het lekkerst vindt en welke hij misschien niet zo graag eet.

Babyhapjes kopen

Veel babyhapjes die je koopt in de winkel bevatten ontzettend veel toegevoegde smaak- en kleurstoffen, deze kan je beter vermijden. Probeer jouw baby vooral zo veel mogelijk pure producten te geven. Kijk waar jouw baby het best op reageert en welke smaken hij het lekkerst vindt. Je kan babyhapjes zelf maken, kopen of online bestellen, kijk wat het beste past in jouw leven. Voor baby’s zijn de hapjes helemaal nieuw, de structuur kennen ze niet en de smaken ook nog niet, aangezien ze alleen nog maar melk hebben gehad. Wees niet bang als je baby iets niet lekker vindt, dat heeft iedereen toch wel eens? Blijf vooral experimenteren, zo houd je het leuk voor jezelf.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *