De mooiste galerie Rotterdam

Bij de galerie in Rotterdam kun je kunst bekijken, en kunst verkopen. Als kunstenaar of liefhebber van kunst ben je vast al wel een keer bij een galerie geweest. Een leuke sfeer, veel verschillende soorten mensen en het belangrijkst: veel verschillende soorten kunst. Ontmoet nieuwe mensen, leer nieuwe dingen, en kijk lekker rond. Bij de galerie in Rotterdam is er genoeg ruimte en een leuke sfeer. Wil jij kunst verkopen of bewonderen? Dan is dit perfect voor jou! Je hebt mensen die de kunst enkel komen bewonderen en het zien als een uitstapje. Maar je hebt ook klanten. Mensen die werk willen kopen, die geïnteresseerd zijn in de kunst die door de galerie heen hangt. Potentiële kopers zijn altijd goed om te hebben. Deze mensen zijn opzoek naar kunst voor in hun eigen huis, of voor een bedrijf. De kunsthandel is een enorm rijke handel in de wereld. Iedereen heeft en wil kunst thuis. Er is zoveel keus! Van portretten tot abstracte schilderijen, of zelfgemaakte vazen of potten, je kan het zo gek genoeg niet bedenken!

Imspa

Kunstgalerie Rotterdam is van Wilma en Martin Impelmans. Een stel dat erg enthousiast is over veel verschillende soorten kunst. Het zijn echte kunstliefhebbers die voor verschillende activiteiten rondom kunst zorgen. Sinds 20 november 2015 zijn ze er druk mee, op twee verschillende manieren. 

​Op de eerste plaats hebben zij hun Galerie ImSpa. Hier presenteren ze regelmatig kunstenaars met hun werk. Tevens geven zij advies over aanschaf van kunst in de privésfeer en voor de werkomgeving. Ook worden er thema-avonden georganiseerd. Ten tweede hebben zij “Stichting Grenze(N)loze Kunst” opgericht, om kunst en samenwerking in de kunst door middel van projecten in binnen- en buitenland te promoten. Voorlopig concentreren zij hun op een samenwerking met de stichting “AION Arte” in Italië. Zij promoten Nederlandse kunstenaars en nodigen Italiaanse kunstenaars uit voor deelname aan projecten in Nederland. Zo wordt kunst meer verspreidt, en krijgen beide landen meer inzicht over hoe kunst in het andere land eruit ziet. Verspreiding van kunst is iets moois en Wilma en Martin zorgen met dit project voor meer samenwerking. Iedereen kan van elkaar leren en iedereen kan elkaar inspireren.

Ben jij een kunstliefhebber die kunst wil verkopen, of wil bewonderen, of allebei? Neem dan een kijkje op de site of een contact op met dit bedrijf. Bij de galerie in Rotterdam zit je goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *