Definitief ontharen doe je met de laser

Definitief ontharen Rotterdam

Ontharen en definitief ontharen wordt steeds populairder. Definitief ontharen die je met een laserbehandeling. Een veilige en doeltreffende ontharing hangt in de eerste plaats af van de kwaliteit van de gebruikte laser. Goed en definitief ontharen dan alleen met ervaren schoonheidsspecialisten.  Velen ontharen thuis, maar dat doet vaak veel meer kwaad dan goed. Een geavanceerde lasertechnologie is in staat om alle haartjes definitief te verwijderen.

Wat is een laser?

Laser is niet meer dan licht met een specifieke golflengte. Hoge golven kunnen rimpels of littekens op de huid verwijderen, terwijl lage golven het bloed kunnen aantasten, waardoor spataderen worden bevorderd. Laserstralen verwarmen je haarpigment in het haarzakje. Verwarming vernietigt de haarzakjes en voorkomt haargroei. Omdat er tijdens de groeiperiode alleen pigment in de haarzakjes zit, moet de behandeling meerdere keren worden herhaald. De laser heeft geen effect op volgroeid haar of haar in rust.

Behandeling

Iedere laserbehandeling start met het aanbrengen van een dikke laag transparante pasta. Tijdens de behandeling draag je altijd een beschermende bril. De laserkop wordt dan over de te behandelen huid geschoven. De laser flitst gemiddeld een seconde op iedere plaats die moet onthaart worden.

Voor wie is een laserontharing geschikt?

Een laserontharing is lang niet voor iedereen geschikt. De behandeling heeft namelijk geen effect op blond of grijs haar omdat die geen pigmenten bevatten. Op een donkere huid is de laserbehandeling niet efficiënt De combinatie van bleke huid en donker haar kan wel.

Wees geduldig

Tussen elke behandeling zit een periode van zes weken. Voor een definitieve ontharing zijn er gemiddeld acht sessie nodig. Zo zijn de resultaten van de eerste behandeling pas na enkele dagen zichtbaar. Haar met beschadigde follikels groeit langzaam terug en valt uit. Tijdens de behandelingsperiode mag je je huid niet waxen, maar alleen scheren. Permanente ontharing een langdurig proces. Woon je in de regio Rotterdam en wil je eindelijk ook van die ontsierende haartjes af? Dan is een bezoek aan Definitief ontharen Rotterdam een goed idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *