Toe aan een nieuw interieur?

Interieurontwerp Utrech

Het maken van een interieurontwerp in Utrecht laat je het liefst over aan specialisten in jouw omgeving. Of het nu gaat om een commercieel interieur zoals een winkel, restaurant of een bedrijfspand of juist een residentiële opdracht. Bij een interieurontwerper zit je goed.

Commercieel interieurontwerp

Een goed interieurontwerp laten maken in Utrecht is heel bepalend voor de totaalbeleving van je klant of werknemers. Bij een bedrijfspand wil je dat je collega’s optimaal kunnen werken en je klanten graag bij je langskomen. Voor retail interieurontwerpen is het van belang dat de ruimtes praktisch en efficiënt zijn ingedeeld. Producten moeten goed bereikbaar zijn en iedere vierkante meter moet benut worden. De producten moeten optimaal tot hun recht komen. Dit vergroot namelijk de stap tot aankoop. Een goede interieurontwerper denkt met je mee vanuit jouw wensen, maar ook vanuit de wensen van de consument. Dit draagt bij aan de ultieme merkbeleving in jouw winkel.

Residentiële inrichting

Is jouw interieur toe aan een verandering? Of heb je een nieuwbouwhuis gekocht? Een goed interieurontwerp laten maken in Utrecht is dan een goed idee. Een goede interieurontwerper weet iedere ruimte in te richten naar jouw wensen. Zelfs de moeilijke ruimtes waar jij geen raad mee weet.

Werkwijzes en overige diensten

Hoe gaat een interieurontwerper eigenlijk te werk? Als je een interieurontwerp laat maken in Utrecht kun je er vanuit gaan dat er eerst een schets op papier wordt gemaakt. Uiteraard wordt er in een kennismakingsgesprek goed geluisterd naar jouw wensen en wordt de desbetreffende ruimte opgemeten. Op aanvraag en vaak voor een meerprijs kan er van de schets ook een 3d visualisatie gemaakt worden. Zo krijg je een heel realistisch beeld van hoe de ruimte er uiteindelijk uit gaat zien en kun je daar feedback op geven. Nadat je het ontwerp hebt goedgekeurd, zou je de spullen kunnen gaan bestellen. Zie je dit geregel zelf niet zitten? Laat het projectmanagement dan vooral over aan de interieurontwerper. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *