Ben je opzoek naar een gezichtsbehandeling Breda?

Wil je een keer een gezichtsbehandeling doen omdat je je een keer wilt ontspannen of omdat je merkt dat je huid dat nodig heeft omdat je misschien pukkeltjes krijgt of omdat je een gevoelige huid hebt? Dan is gezichtsbehandeling Breda iets voor jou! Je kunt hier lekker in een fijne warme stoel gaan zitten en je lekker ontspannen. 

 

Fijne sfeer

Wanneer je een gezichtsbehandeling gaat doen wil je natuurlijk wel dat je er fijn voelt en dat je er ook ontspannen kan liggen, je wilt dus niet in een houten stoel liggen maar in een fijne ontspannen stoel. Bij gezichtsbehandeling lig je ontspannen in een zachte behandelstoel die ook nog eens verwarmd is. Je komt dus niet thuis en dat je dan last hebt van je rus. Ook ruikt het er lekker door de kaarsjes en het is een fijne omgeving. 

Waarom een behandeling?

Je kunt voor veel verschillende reden een gezichtsbehandeling Breda nemen. Je kunt een behandeling nemen omdat je bijvoorbeeld een gevoelige huid hebt dus wanneer het kouder wordt het ook onrustiger wordt op je gezicht. Ook kan het zijn dat je een onrustige huid hebt met dat je sneller pukkeltjes krijgt, veel mensen voelen zich hier ook niet fijn bij en nemen daarom een gezichtsbehandeling. Je hebt veel verschillende behandelingen die je kunt nemen en ze kijken daarom uit naar de huidtype, het seizoen, je wensen en behoefte die je op dat moment graag zou willen.  

 

Verschillende behandelingen

Je hebt veel gezichtsbehandelingen die je kunt nemen maar je het is maar net welke behandeling jij wilt. Heb jij bijvoorbeeld een gevoelige huid kun je er voor kiezen om bij gezichtsbehandeling Breda een refresh facial te nemen, deze duurt 30 minuten en je krijgt dan een mini  gezichtsbehandeling. Deze behandeling is er eigenlijk voor om lekker je huid op te frissen door reiniging, scrub, serum en crème. Een lotus facial duurt 60 minuten, dit is een luxe gezichtsbehandeling, voor een zachte en schone huis. Dit wordt gedaan door reiniging, scrub, een gezicht, nek en schouder massage, een masker, serum en crème. Wil je een stralende en gladde huid? Dan moet je kiezen voor de anti age sublime facial, deze duurt 70 minuten. Je kunt deze behandeling kiezen voor een speciale gelegenheid of juist als uitstekende start voor huidverbetering. Er worden liftende sublime producten gebruikt die ervoor zorgen dat de huidteint verbetert, de huid voller lijkt en fijne lijntjes vervagen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *