De eindeloze mogelijkheden van ledtrips

Led licht

Bij ledstrips denk je misschien aan tienerkamers, kerstmis of buurtkroegen, maar die tijden zijn voorbij. Tegenwoordig is led verlichting in elk interieur te vinden, en ook ledstrips vinden hun weg naar Hollands en internationaal interieurdesign. Groot voordeel van led verlichting is dat het een enorm duurzame keuze is, en de lampen worden niet heet. Minder brandgevaarlijk dus! Ook verbruiken led-lampen niet veel energie en zijn ze niet duur in aanschaf. Maar er zijn nog meer voordelen. Lees hier meer over de praktische mogelijkheden die led te bieden heeft.

Elke ruimte prachtig verlicht met ledstrips

Ledstrips zijn een uitstekende vorm van verlichting in elke ruimte. De meeste mensen gebruiken de strips in de woonkamer, maar ook in de keuken is het een waardevolle toevoeging. Monteer de ledstrip onder de keukenkastjes, om zo het gehele aanrecht egaal te verlichten. Zeer praktisch bij het snijden en koken! Vooral vergeleken bij plafondspots of een enkele plafondlamp, wat zeker in de donkere maanden vaak niet afdoende licht biedt. 

 

Creëer direct sfeer

De woonkamer is zoals eerder gezegd de meest gangbare plek waar ledstrips worden toegepast. Door de strip te verwerken achter meubels of op de plint, kunt u een onzichtbare verlichtingsbron creëren. U kunt kiezen voor een ledstrip in een vaste kleur licht, maar er zijn ook strips op de markt die een veelvoud aan opties bieden wat betreft de kleur en intensiteit van het licht. Zo kunt u de verlichting afstemming op uw stemming, gezelschap, biologische klok of activiteit – wat u wil! Naast de woonkamer en keuken zijn strips ook een goede optie in alle andere vertrekken van het huis. Wat dacht u van een strip met kleuropties in de slaapkamer, of een handig verlichte trapopgang? 

Naast strips ook andere toepassingen van led

Omdat led een stuk duurzamer is dan gloeilampen, is het slim om uw ouderwetse peertjes te vervangen door ledlampen. Tegenwoordig zijn er led-peertjes op de markt, in verschillende kleuren en sterktes. Ook led plafondspots zijn een optie. Vervang dus uw spotjes en peertjes door led!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *